Nyhed

Ny DZ5 Serie Såmaskine fra Vredo

Efter at have lanceret deres allerførste direkte såmaskine i 1976, er Vredo Dodewaard nu klar til at introducere sin femte generation af DZ5 direkte såmaskiner. I de senere år er der lagt et stort arbejde i at udvikle en efterfølger til den nuværende serie. Ved løbende at lytte til og observere med vores kunder i Fine Turf-sektoren er der gjort en yderligere indsats for at specialisere sig i overseeding, og det er derfor besluttet at udvide programmet til en komplet serie indenfor Fine Turf-serien (sport / golf / græs). Den nuværende Compact og Super compact er de første, der bliver fornyet og vil slutte sig til den nye generation som DZ5 Single compact og DZ5 Super compact.

Vredo Single compact

En helt ny maskine baseret på det velkendte dobbeltskive-princip, med en enkelt række skiver, som afgiver frøet i jorden for optimal spiring takket være det perfekte snit.

Sammenlignet med den nuværende Compact serie er denne Single Compact lettere og kortere end traktoren, hvilket giver brugerne mulighed for at udstyre en let traktor med en bredere direkte såmaskine.

Den nye maskine har en skivediameter på 250 mm, som giver et finere snit, og en fornyet rulle på 220 mm i diameter. Dette sikrer perfekt aflejring og indfangning af det dyre græsfrø, samtidig med at det efterlader en jævn overflade at spille på. Derudover er rækkeafstanden reduceret fra 7,5 cm til 7 cm.

Direkte såmaskine
Vredo Single Compact

Vredo Super compact

Denne serie er også blevet omfattende opdateret, hvorved skiverne er arrangeret i to rækker og derfor kun har en rækkeafstand på 3,5 cm. I videreudviklingen af ​​Super compact er der opnået vægtbesparelser og en kortere tilslutning til traktoren, så lettere traktorer nu kan bruges.

Dette har fordelen ved at udstyre en bredere maskine til den samme traktor. Brug af en letvægtstraktor bevarer en god jordstruktur, og ikke alene er arbejdet mere omkostningseffektivt, men Super Compact kan også transporteres mere effektivt, fordi der kræves mindre læsseplads.

De omkostningsbesparelser, der opnås ved køb og brug af en lettere og mere økonomisk traktor er derfor en kendsgerning.

Compact
Super Compact

En af grundene til videreudviklingen af ​​disse to serier er at danne en ny platform, hvor igennem forskellige nye innovative såningsteknikker vil finde vej til markedet.

Derudover udvikles full-line så løsninger, der kan bruges på alle tænkelige så flader, såsom udendørs såning, hybridsportsbaner og andre så behandlinger til græs-, urte- og blomsterblandinger.

Den nye DZ5-generation fra Vredo giver i ét hug en komplet serie af professionelle overseere, der er egnet til alle typer brugere, og de nye teknikker vil blive indfaset efter Single compact og Super compact.

Vredo er en førende producent af landbrugs- og fine græsmaskiner. Alle produkter er udviklet og produceret in-house. Vredo leverer sine produkter gennem et nøje udvalgt forhandlernetværk, både nationalt og internationalt.

Kontakt os for at høre mere her

Læs mere på Vredo Dodewaard side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − sixteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.